Ceai verde Ceylon highland, ceai cu frunze cu floarea de colț albastru, șofrănel și note de bergamotă (Earl Gray), mentă și ananas. Amestecul fantezist vă va stimula simțurile; aromă răcoritoare de citrice, notă florală și un pachet frumos sub formă de carte.
Greutate neta: 100 g.
Ingrediente: Ceai din frunze verzi de Ceylon (95%) cu adaos de sofran (2%), floarea de nalbă (1,5%) si aroma naturala de bergamotă (0,5%), mentă Marrakesh (0,25%) si ananas (0,75%).
Țara de origine: Sri Lanka.
Gen: YH (Tânărul Hyson).
Dimensiuni pachet: 14,5 x 4 x 19 cm.
Ceaiul verde: Este denumit ceai nefermentat pentru ca nu suferă procesul de oxidare. Se obține prin încălzirea/prăjirea frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire și prevenirea fermentării acestora, apoi se rulează pentru ca in final procesul sa se încheie cu uscarea și sortarea. Ceaiul verde este o sursă de polifenoli și antioxidanți necesari pentru o sănătate bună și longevitate. Metoda de preparare: Turnați peste o lingurita de ceai apă fierbinte între 70 și 80° C. Timpul de preparare trebuie să fie între 3 și 5 minute. Frunzele de ceai verde pot fi refolosite inca de două sau trei ori. Prima infuzare trebuie să dureze aproximativ 3 minute, iar fiecare folosire ulterioară trebuie prelungită durata de infuzare cu 1 minut.