O combinație unică de ceai din frunze negre de Ceylon cu o aromă naturală de caramel. Savoarea intensă și culoarea profundă a infuziei completează perfect notele dulci. Are un gust grozav cu o notă de lapte, care subliniază caracterul de caramel al amestecului.
Va fi un plus grozav la o masă - asigurați-vă că încercați cum se potrivește cu desertul dvs. preferat! Criticii au lăudat inovația și unicitatea pe care acest nou venit le-a adus binecunoscutei și apreciate Colecții Orientale. Un must" pentru toți fanii brandului Basilur, ceaiul este răspunsul la căutarea unui amestec cu adaos de caramel din colecția Ceylon Leaf, care nu mai este disponibilă. Caramel Dream este un vis devenit realitate pentru toți iubitorii de ceai care caută această aromă unică.
Greutate neta: 100 g.
Ingrediente: ceai negru din frunze de Ceylon (96,5%) cu adaos de aromă naturală de caramel (3,5%).
Țara de origine: Sri Lanka.
Denumirea internațională a clasei de calitate a ceaiului: BOP (Broken Orange Pekoe) - conține frunze rupte grosiere.
Dimensiuni pachet: 10,5 x 8 x 15,5 cm.
Ceaiul negru este cel mai popular tip de ceai, supus celui mai lung proces de producție. Etapele de bază sunt: ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Valorile aromate sunt determinate de factori precum: țara de origine a ceaiului, plantația, ora recoltării sau gradul de ofilire.
Metoda de preparare: Puneți in infuzor sau strecuratoare o linguriță de ceai intr-o cana de apă caldă la 95 de grade Celsius si puteti prepara în două moduri:
- Cu un timp scurt de preparare de până la 3 minute, bautura este revigoranta.
- Cu un timp de preparare de până la 5 minute, bautura are un efect relaxant. Prea mult timp acordat prepararii da bauturii un gust astringent. Frunzele de ceai negru sunt potrivite pentru o singura infuzare."