Ceai negru Ceylon cu adaos de fructe de papaya, stafide, mango și ananas, cu coajă naturală de portocală și o notă de portocală și mandarină. Gust grozav și ambalaj original sub formă de casă.
Ingrediente: ceai din frunze negre de Ceylon (68%), papaya (10%), stafide (8%), mango (4%), ananas (4%), coaja de portocala (3%) si aroma de portocala (1,5%) si mandarine (1,5%).
Greutate neta: 100 g.
Țara de origine: Sri Lanka.
Grad: BOP1 (Broken Orange Pekoe 1).
Dimensiuni pachet: 8,5 x 5 x 8.
Ceaiul negru este cel mai popular tip de ceai, supus celui mai lung proces de producție. Etapele de bază sunt: ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Valorile aromate sunt determinate de factori precum: țara de origine a ceaiului, plantația, ora recoltării sau gradul de ofilire. Metoda de preparare: Puneți in infuzor sau strecuratoare o linguriță de ceai intr-o cana de apă caldă la 95 de grade Celsius si puteti prepara în două moduri:
- Cu un timp scurt de preparare de până la 3 minute, bautura este revigoranta.
- Cu un timp de preparare de până la 5 minute, bautura are un efect relaxant. Prea mult timp acordat prepararii da bauturii un gust astringent. Frunzele de ceai negru sunt potrivite pentru o singura infuzare.