Ceai verde Sencha din zonele alpine. Ceaiul excelent cultivat în zonele muntoase conține doar frunze mici din partea superioară a tufișului, ceea ce garantează cel mai bun gust al băuturii. Ceai galben cu infuzie delicată, perfect în orice moment al zilei. Greutate netă: 100g. Compozitie: ceai verde 100% Sencha fara aditivi. Specie: Sencha. Ceaiul verde se numește ceai nefermentat pentru ca nu este supus procesului de oxidare. Se obține prin încălzirea / prăjirea" frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire și prevenirea fermentării acestora. După această etapă frunzele se rulează iar producția se încheie cu uscarea și sortarea. Ceaiul verde este o sursă de polifenoli și antioxidanți necesari pentru o sănătate bună și longevitate. Metoda de prepaprare: Puneți o linguriță de ceai intr-o cana cu apă fierbinte la temperatura între 70și 80° C. Timpul de preparare trebuie să fie între 3 și 5 minute. Frunzele de ceai verde pot fi refolosite de două sau trei ori. Prima infuzare trebuie să dureze aproximativ 3 minute, iar fiecare fiecare dintre cele ulterioare trebuie prelungită cu 1 minut."
Informatii conformitate produs