Ceai negru de Ceylon cu un plus natural de flori de nalba alba și albastra și un pic de piersică. Gust deosebit și ambalaj original sub forma unei case de iarnă.
Greutate netă: 100g.
Ingrediente: ceai negru de Ceylon (95,35%) frunze, cu adaos de flori de nalba alba (0,4%), albastra (0,5%) și o aromă naturală de piersica (3,75%).
Țara de origine: Sri Lanka.
Grad: BOP1 (Broken Orange Pekoe1)
Ceaiul negru este cel mai popular tip de ceai, supus celui mai lung proces de producție. Etapele de bază sunt: ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Valorile aromate sunt determinate de factori precum: țara de origine a ceaiului, plantația, ora recoltării sau gradul de ofilire. Metoda de preparare: Puneți in infuzor sau strecuratoare o linguriță de ceai intr-o cana de apă caldă la 95grade Celsius si puteti prepara în două moduri:
- Cu un timp scurt de preparare de până la 3 minute, bautura este revigoranta.
- Cu un timp de preparare de până la 5 minute, bautura are un efect relaxant.
Prea mult timp acordat prepararii da bauturii un gust astringent. Frunzele de ceai negru sunt potrivite pentru o singura infuzare.