Ceai verde de Ceylon cu adaos de merișoare, ananas, măr, flori de nalba și aroma de cireșe și vanilie. Gust deosebit și ambalaj original sub formă de casă.
Greutate netă: 100g.
Ingrediente: ceai verde cu frunze de Ceylon (80%), cu adaos de merișoare (8%), ananas (4%), măr (4%), flori de nalba (1%) și aromă naturală de vișine (3%).
Țara de origine: Sri Lanka.
Gen: YH (Young Hyson).
Ceaiul verde: Este denumit ceai nefermentat pentru ca nu suferă procesul de oxidare. Se obține prin încălzirea/prăjirea frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire și prevenirea fermentării acestora, apoi se rulează pentru ca in final procesul sa se încheie cu uscarea și sortarea. Ceaiul verde este o sursă de polifenoli și antioxidanți necesari pentru o sănătate bună și longevitate. Metoda de preparare: Turnați peste o lingurita de ceai apă fierbinte între 70 și 80°C. Timpul de preparare trebuie să fie între 3 și 5 minute. Frunzele de ceai verde pot fi refolosite inca de două sau trei ori. Prima infuzare trebuie să dureze aproximativ 3 minute, iar fiecare folosire ulterioară trebuie prelungită durata de infuzare cu 1 minut.