Ceai verde de Ceylon de pe coastele muntoase insorite; frunze de ceai cu adaos de cireșe, căpșuni sălbatice și flori de nalbă albastră, cu o aromă naturală de căpșună sălbatică. Uitați pentru cateva clipe de tumultul zilei si retrageti-vă în plăcerea dulce a unei cești din acest ceai verde delicat. Greutate netă: 100g. Ingrediente: ceai verde frunze de Ceylon (85,25%), cu adaos de cireșe (5%), căpșuni sălbatice (3%), nalba albastră (3%) și o aromă naturală de căpșuni sălbatice (3,5%) și iasomie (0,25). Țara de origine: Sri Lanka. Gen: YH (Young Hyson). Ceaiul verde: Este denumit ceai nefermentat pentru ca nu suferă procesul de oxidare. Se obține prin încălzirea / prăjirea frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire și prevenirea fermentării acestora, apoi se rulează pentru ca in final procesul sa se încheie cu uscarea și sortarea. Ceaiul verde este o sursă de polifenoli și antioxidanți necesari pentru o sănătate bună și longevitate. Metoda de preparare: Turnați peste o lingurita de ceai apă fierbinte între 70 și 80° C. Timpul de preparare trebuie să fie între 3 și 5 minute. Frunzele de ceai verde pot fi refolosite inca de două sau trei ori. Prima infuzare trebuie să dureze aproximativ 3 minute, iar fiecare folosire ulterioară trebuie prelungită durata de infuzare cu 1 minut.
Informatii conformitate produs