Ceai verde de Ceylon fără aditivi. Gust racoritor, aromat și delicat. Numarul de plicuri - 25 buc cu snur. Greutate netă: 37,5 g. Țara de origine: Sri Lanka. Grad: FNGS (Fannings) - caracterizată prin fibre fine, longitudinale și frunze rupte longitudinal. Ceaiul verde: Este denumit ceai nefermentat pentru ca nu suferă procesul de oxidare. Se obține prin încălzirea / prăjirea frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire și prevenirea fermentării acestora, apoi se rulează pentru ca in final procesul sa se încheie cu uscarea și sortarea. Ceaiul verde este o sursă de polifenoli și antioxidanți necesari pentru o sănătate bună și longevitate. Metoda de preparare: Turnați peste o lingurita de ceai apă fierbinte între 70 și 80° C. Timpul de preparare trebuie să fie între 3 și 5 minute. Frunzele de ceai verde pot fi refolosite inca de două sau trei ori. Prima infuzare trebuie să dureze aproximativ 3 minute, iar fiecare folosire ulterioară trebuie prelungită durata de infuzare cu 1 minut.
Informatii conformitate produs