Ceaiul verde ajută digestia și calmează stomacul datorită conținutului de muguri de iasomie. Recomandat pentru administrare după masă. Ceaiul de iasomie este o băutură pe care pielea ta o va adora. Acest ceai are o aromă plăcută și gust dulce, precum și proprietăți antibacteriene și antivirale. Consumul acestui ceai oprește semnele îmbătrânirii și ajută la estomparea eczemelor, poate ajuta și persoanele cu piele grasă, reducând producția de sebum, combătând acneea și echilibrând hormonii. Numărul de plicuri - 20 buc. Greutate netă: 30g. Compoziție: ceai verde de Ceylon (97%) cu un plus natural de aromă de iasomie (3%). Țara de origine: Sri Lanka. Specie: FNGS (Fannings). Ceaiul verde: Este denumit ceai nefermentat pentru ca nu suferă procesul de oxidare. Se obține prin încălzirea / prăjirea frunzelor pentru a accelera procesul de ofilire și prevenirea fermentării acestora, apoi se rulează pentru ca in final procesul sa se încheie cu uscarea și sortarea. Ceaiul verde este o sursă de polifenoli și antioxidanți necesari pentru o sănătate bună și longevitate. Metoda de preparare: Turnați peste o lingurita de ceai apă fierbinte între 70 și 80° C. Timpul de preparare trebuie să fie între 3 și 5 minute. Frunzele de ceai verde pot fi refolosite inca de două sau trei ori. Prima infuzare trebuie să dureze aproximativ 3 minute, iar fiecare folosire ulterioară trebuie prelungită durata de infuzare cu 1 minut. Este un ceai recomandat si pentru prepararea folosind metoda Cold Brew, adică folosind apă rece. Băutura pregătită în acest fel este ideală pentru vară, pe vreme caldă, când organismul are nevoie de o hidratare constantă. Nu numai că vă va potoli setea, dar vă va reîmprospăta și vă va oferi energie pentru întreaga zi.