Un amestec de ceaiuri din Colecția Oriental - 5 arome, 2 plicuri fiecare. Magic Nights - 100% ceai negru de Ceylon, cu aroma de căpșune, caise, ananas și papaya. Golden Crescent - Ceai negru de Ceylon 100% fără aditivi. Moroccan Mint - 100% ceai verde de Ceylon, cu frunze mari cu mentă marocană. Masala Chai - 100% ceai negru de Ceylon cu adaos de condimente naturale (cardamom, cuișoare, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, piper). Frosty Afternoon - Ceai negru de Ceylon 100% cu un aroma de fructul pasiunii și portocale. Plicuri ambalate separat, cu aromă completă în fiecare ceașcă. Numărul de plicuri - 10 buc. Greutate netă: 19g. Ingrediente: Magic Nights - Ceai negru de Ceylon (97%), cu aromă naturală de căpșuni (0,75%), caise (0,75%), ananas (0,75%) și papaya (0,75%). Golden Crescent - 100% ceai negru de Ceylon, fără aditivi. Moroccan Mint - ceai verde de Ceylon (86,75%) cu adăugarea de frunze de mentă (12%) și o aromă naturală de mentă (1,25%). Masala Chai - ceai negru de Ceylon (85%) cu adăugare de cardamom (2,5%), cuișoare (2,5%), scorțișoară (2,5%), ghimbir (2,5%), nucșoară (2,5%) și piper (2,5%). Frosty Afternoon - ceai negru de Ceylon (96,5%) cu aromă naturală de fructe de pasiune (1,5%) și portocaliu (2%). Țara de origine: Sri Lanka. Gen: BOPF (Broken Orange Pekoe Fannings) Ceaiul negru este cel mai popular tip de ceai, supus celui mai lung proces de producție. Etapele de bază sunt: ofilirea, rularea, fermentarea și uscarea. Valorile aromate sunt determinate de factori precum: țara de origine a ceaiului, plantația, ora recoltării sau gradul de ofilire. Metoda de preparare: Puneți in infuzor sau strecuratoare o linguriță de ceai intr-o cana de apă caldă la 95 de grade Celsius si puteti prepara în două moduri: - Cu un timp scurt de preparare de până la 3 minute, bautura este revigoranta. - Cu un timp de preparare de până la 5 minute, bautura are un efect relaxant. Prea mult timp acordat prepararii da bauturii un gust astringent. Frunzele de ceai negru sunt potrivite pentru o singura infuzare.