Ce e mai bun din ambele lumi, o ușoară dulceață cu o notă de acrișor, aceste înghețate infuzate cu fructe de pădure și lămâie sunt potolitorul perfect de sete pentru vară.
Orice ceai sau infuzie poate fi, tehnic vorbind, transformată într-o înghețată delicioasă, dar infuzia la rece vă va oferi o experiență diferită. Amestecul pe care l-am ales astăzi reunește două dintre aromele noastre preferate de vară:rodie și afine .
Ingrediente:
04 - 06 PliculețeBasilur Cold Brew cu rodie și afine
02 căni de apă rece
Suc de la o jumătate de lămâie (sau după preferințe)
03 linguri de zahăr alb (sau după preferință)
O mână de afine
Indicații:
Începeți prin a prepara infuzia cu apă rece, puteți folosi acest timp pentru a pregăti formele de înghețată.
După ce a fost suficient de infuzat, adăugați sucul de lămâie și zahărul. Ajustați gustul după preferințe, ținând cont de faptul că aromele vor fi mai puțin evidente după congelare.
Apoi, toacă fructele de pădure (în jumătate funcționează cel mai bine, astfel încât să obții și o mică gustare) și adaugă-le în amestecul de infuzie preparat.
Turnați infuzia în formele de înghețată, fără bețișoarele de înghețată. După o oră la congelator, împingeți bețișoarele de înghețată în forme; consistența este potrivită pentru a asigura lipirea corectă.
Puneți formele înapoi în congelator și lăsați-le acolo cel puțin peste noapte
Bucură-te de deliciile tale de vară!
Sfaturi:
Pentru a scoate ușor înghețata, puneți formele sub jet de apă caldă pentru o scurtă perioadă, pentru a vă asigura că nu le veți topi.
Pentru o altă delicatesă la fel de satisfăcătoare cu slushies, lăsați înghețata să nu înghețe complet și serviți-o cu o lingură.
Cât de ușoară a fost această rețetă? Ai nevoie doar de patru ingrediente și probabil le ai deja în cămară. Singura parte care necesită mult timp este congelarea, așa că prepară-le cu o seară înainte și savurează-le din mers a doua zi dimineață!
Comentarii (0)
Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!