Orange Madeleines with Basilur Citrus Bliss

Madeleine cu portocale și busuioc, citrice aromate

4 +0200, Wednesday

Madeleinele au fost o gustare delicioasă sub formă de ceai timp de secole. Așa că ne-am gândit să adăugăm propria noastră notă picantă acestei gustări clasice cu ceaiul nostru Citrus Bliss de la... Colecția Vintage Blossoms . Să începem!

Vei avea nevoie

 

Madeleine:

 

10 linguri de unt (împărțite)

02 ouă

½ cană de zahăr granulat

01 linguriță de extract de vanilie

½ linguriță de extract de portocală

01 lingură de coajă de portocală (rasă fin)

01 cană de făină universală

⅛ linguriță de sare

½ linguriță de praf de copt

 

Glazură:

 

2-3 linguri de Basilur Citrus Bliss (preparat și răcit)

¾ cană de zahăr pudră



Indicații rutiere

 

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 350° F sau aproximativ 175° C

 

Într-o cratiță mică, topiți 08 linguri de unt la foc mediu și lăsați deoparte să se răcească.

 

Cu un mixer de mână sau un mixer vertical, bateți ouăle și zahărul până când compoziția capătă o culoare deschisă. Apoi adăugați extractul de vanilie, extractul de portocală și coaja de portocală și bateți din nou pentru a obține o consistență fină și pufoasă.

 

Într-un bol separat de mărime medie, amestecați făina, sarea și praful de copt până se omogenizează bine și nu mai rămân cocoloașe.

 

Adăugați jumătate din ingredientele uscate peste cele umede și, folosind o spatulă de cauciuc, încorporați cu grijă ingredientele. Apoi repetați procesul cu ingredientele uscate rămase.

 

Adăugați untul topit deodată și amestecați doar pentru a le omogeniza.

 

Topiți untul rămas (2 linguri de unt) și ungeți tava de madeleine.

 

Folosind o lingură, distribuiți uniform aluatul în formele de madeleine, astfel încât să obțineți aproximativ 12 madeleine în total.

 

Se coace timp de aproximativ 10-15 minute sau până când o scobitoare iese curată.

 

Lăsați-le să se răcească timp de 5-10 minute în tavă înainte de a le scoate ușor pentru a le răci complet.

 

După ce s-a răcit, amestecați zahărul pudră și 2 linguri de ceai infuzat. Dacă consistența este uscată și grunjoasă, puteți adăuga lingura rămasă de ceai până ajunge la consistența dorită.

 

Stropiți peste madeleinele răcite și savurați imediat.

 

Spor la copt!

 

Mai multe articole

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare