Cinnamon Shortbread Cookies for Fall

Fursecuri Shortbread cu scorțișoară pentru toamnă

6 +0300, Thursday

Toamna este o perioadă a anului pe care o asociem cu dovleacul condimentat, cidrul de mere și puloverele confortabile. Este, de asemenea, momentul perfect pentru a savura niște fursecuri shortbread cu scorțișoară. Aceste fursecuri sunt crocante la exterior și fragede la interior. Au o aromă untoasă, sporită de condimente.


Ingrediente:

02 ½ căni de făină universală

01 cană de unt înmuiat

½ cană de zahăr brun compactat

½ cană de zahăr alb granulat

03 lingurițe de scorțișoară măcinată

Un vârf de cuțit de sare



Indicații:

Glazură de zahăr:


Pentru început, vom face glazura de zahăr, pentru care veți avea nevoie de 2 lingurițe de scorțișoară măcinată și ½ cană de zahăr alb granulat. Amestecați bine cele două și puneți bolul deoparte.


Aluat de fursecuri:


Într-un bol separat de mărime medie, amestecați: făina, 1 linguriță de scorțișoară măcinată și sarea, puneți deoparte.


Într-un alt bol, amestecați untul cu zahărul la viteză medie-mare timp de 3-4 minute și obțineți o cremă moale.


Adăugați treptat amestecul de făină și amestecați până la omogenizare, transferați aluatul pe o suprafață plană și începeți să frământați ușor.


Înfășoară aluatul în folie de plastic și lasă-l la frigider să se răcească cel mult o oră.


Preîncălziți cuptorul la 160° și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.


Scoateți aluatul răcit și presărați ușor o suprafață plană și sucitorul pentru a vă asigura că aluatul nu se lipește.


Întindeți aluatul într-o grosime de ¼ și decupați-l folosind o formă de biscuiți.


Amestecați ușor decupajele de fursecuri prin amestecul de zahăr cu scorțișoară și așezați-le pe tava de copt.


Coaceți-le timp de aproximativ 15 minute și savurați!


Spor la copt!



Timpul de preparare durează mai puțin de 30 de minute, singura parte care consumă timp este atunci când aluatul este lăsat la frigider timp de aproximativ o oră. O altă opțiune excelentă pe care v-o recomandăm să o încercați este să preparați o cantitate mare înainte și să le coaceți ori de câte ori aveți poftă!

Mai multe articole

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare