Ceaiul negru este infuzat cu arome de portocală, ananas, scorțișoară și cuișoare, fiind cea mai confortabilă băutură de iarnă și de sărbători! Ceaiul negru infuzat cu arome picante de portocală, ananas, scorțișoară și cuișoare este ideal pentru un ceai fierbinte pentru iernile plăcute.
Ingrediente:
- Pliculețe de ceai negru
- Concentrat de suc de portocale (de preferință fără pulpă) și concentrat de suc de merișoare
- Bețișoare întregi de scorțișoară
- Îndulcitor - Puteți alege dintr-o gamă largă de îndulcitori, inclusiv miere, sirop de arțar sau zahăr
- Cuișoare întregi
- Apă filtrată
- Începeți să încălziți sucul de portocale și sucul de merișoare pe plită.
- Fierbeți niște apă
- Adăugați pliculețele de ceai și condimentele și fierbeți la foc mic timp de 20 de minute.
- După ce fierberea la foc mic este completă, scoateți pliculețele de ceai și condimentele.
- Amestecă sucul cu ceaiul și adaugă îndulcitorul - asigură-te că ții focul la mic în timp ce mixezi ingredientele.
- Serviți cald
Comentarii (0)
Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!