Apple Cinnamon Tea with Basilur Autumn Tea

Ceai de mere cu scorțișoară și ceai de toamnă Basilur

7 +0300, Sunday

Toamna înseamnă căldură și confort. Așadar, astăzi vă prezentăm o rețetă interesantă de sezon!


Mărul și scorțișoara sunt ingrediente de bază ale toamnei. Această rețetă de astăzi adaugă o notă plăcută unui ceai clasic cu mere și scorțișoară. Adăugați o notă de aromă de arțar pentru a înviora acest clasic de toamnă cu Ceaiul de Toamnă Basilur. Luați această ceașcă caldă de ceai, cartea voastră preferată și relaxați-vă!



Ingrediente de care veți avea nevoie:


2 lingurițe de ceai de toamnă Basilur

01 măr

02 căni de apă

01 băț de scorțișoară

01 lingură de miere sau după cum este necesar



Indicații rutiere


Spălați și curățați mărul de coajă, apoi tăiați-l în bucăți mici. Apoi, adăugați apa, bucățile de măr, scorțișoara și frunzele de ceai într-o cratiță mică.


Lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 15-20 de minute. Cantitatea de apă va fi redusă la aproximativ o cană de ceai.


Strecurați ceaiul până ajungeți la paharul dorit și, în final, adăugați mierea.


Distracție plăcută!



Mai multe articole

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare