Tea Infused Cookies Featuring Basilur Masala Chai

Fursecuri cu infuzare de ceai cu Basilur Masala Chai

4 +0200, Tuesday

Iată ceva care să te încălzească: o rețetă de fursecuri cu zahăr inspirată de masala chai, care adaugă iuțeală unei gustări de seară cu fursecuri cu zahăr.

Ingrediente


02 lingurite Basilur Masala Chai

¾ cană de apă fierbinte

¾ cană lapte integral cald

02 ouă

01 cană de făină integrală de grâu

01 linguriță de bicarbonat de sodiu

½ linguriță de sare

⅔ cană zahăr brun fin

04 linguri de unt nesărat

½ cană fulgi de ovăz cu miere zdrobiți / sau ovăz simplu prăjit (opțional)

Indicații rutiere

Începeți prin a prepara masala chai, turnați apă fierbinte peste frunzele de ceai și lăsați-le la infuzat câteva minute. Apoi turnați laptele și lăsați-l deoparte să se răcească.

Într-un bol mare, cerneți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.

Topiți untul și amestecați-l cu ceaiul răcit.

Bateți ouăle cu zahăr până devin cremoase și pufoase. Apoi, încorporați ingredientele uscate, împreună cu amestecul de ceai, încet. Dacă folosiți, adăugați ovăzul și amestecați totul.

Vei obține un aluat lipicios. Folosește o lingură pentru a obține dimensiunea perfectă a fursecurilor (notă: acestea se măresc în dimensiune). Așează-le pe o tavă de copt unsă, lăsând un spațiu de 5 cm unul față de celălalt, pentru ca fursecurile să nu se lipească între ele.

Coaceți-l la 160°C timp de aproximativ 25 de minute sau până când baza fursecului devine crocantă și s-a rumenit, în timp ce partea de sus rămâne moale și ușor crescută.

Lăsați să se răcească complet înainte de servire. Depozitați într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână. Spor la copt!



Mai multe articole

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare