Masala Chai and Bread Butter Pudding

Budincă de Masala Chai și Unt de Pâine

9 +0300, Tuesday

Festivitățile de Eid invită la delicii culinare care îmbină perfect tradiția cu farmecul clasic. În crearea acestei rețete, am împletit esența aromatică a Masalei Chai cu farmecul atemporal al budincii de pâine, creând un desert care nu numai că răsfață palatul, ci și încapsulează esența sărbătorii în sine.



Ingrediente:


5 lingurițe de Masala Chai

03 ouă

¼ cană de zahăr

01 linguriță de pudră de scorțișoară

02 linguri de pudră de cremă

02 linguri de unt

⅔ cană de lapte

03 linguri de stafide

Felii de pâine la alegere



Indicații:


Începeți prin a infuza frunzele de ceai în lapte cald amestecat cu unt (luați în considerare strecurarea acestui amestec după ce ceaiul a fost complet infuzat pentru a îndepărta frunzele de ceai și a obține o compoziție omogenă).


Într-un bol separat, combinați ouăle cu zahărul și pudra de scorțișoară.


Dizolvați pudra de cremă în amestecul de lapte.


Încorporați treptat amestecul de lapte în amestecul de ouă, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.


Aranjați feliile de pâine într-o tavă de copt care poate fi folosită la cuptor, acoperindu-le cu amestecul delicios de ouă și lapte, permițându-le să absoarbă aromele.


Presărați stafide din abundență deasupra, asigurându-vă că sunt distribuite uniform și acoperite cu deliciosul amestec de ouă.


Coaceți budinca într-un cuptor preîncălzit la 160 de grade Celsius timp de 40 de minute sau până când partea de sus devine aurie și delicios de crocantă.


După ce a fost coaptă la perfecție, feliați budinca și serviți-o caldă, alături de o cupă de înghețată cremoasă de vanilie.

Mai multe articole

Comentarii (0)

Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!

Lăsați un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare