Înfruntă căldura verii cu aceste înghețate răcoritoare cu ceai alb, mango și portocale. Combinând aromele delicate ale ceaiului alb cu gustul tropical de mango și o notă de cocos, aceste înghețate sunt o modalitate delicioasă de a te răcori. Adaosul de vodcă le conferă o notă încântătoare, făcându-le perfecte pentru petrecerile și întâlnirile de vară. Ușor de preparat și pline de arome fructate, aceste înghețate vor deveni cu siguranță favoritele sezonului. Bucură-te de un gust tropical în fiecare îmbucătură!
Ingrediente:
02 pliculețe de ceai alb cu mango și portocale
03 căni de apă
01 cană de apă rece de cocos
¾ cană - 0,1 cană de sirop simplu
01 cană de vodcă
01 cană de suc de portocale
½ cană de suc de lime
Coaja rasă de la 2 lime
01 - 02 căni de mango congelat, tăiat cubulețe
Indicații:
Începeți prin a prepara ceaiul, fierbeți apa și adăugați pliculețele de ceai, lăsați-l la infuzat timp de aproximativ 7-8 minute.
Apăsați ușor pliculețele de ceai pentru a extrage toată aroma conținutului și aruncați-le.
Adăugați apa rece de cocos la ceaiul preparat și puneți amestecul la frigider pentru a se răci complet.
Lângă o carafă, combinați vodca, coaja de lime, portocala și sucul de lime, adăugați sirop simplu după preferința dumneavoastră de dulce.
Scoateți amestecul de ceai preparat din frigider și combinați-l cu lichidul din carafă, amestecând bine.
În cele din urmă, adăugați aproximativ o lingură de mango tăiat cubulețe în fiecare pliculeț de înghețată și umpleți pliculețele cu amestecul de ceai, continuați cu amestecul rămas.
Congelați înghețata timp de aproximativ 12 - 24 de ore, până când este complet înghețată. Poftă bună!
Note:
Poți face un sirop simplu destul de ușor acasă, pune într-o oală un raport de 1:1 de zahăr și apă, lasă să fiarbă la foc mic până când zahărul se dizolvă, apoi lasă să fiarbă la foc mic încă 5 minute.
Comentarii (0)
Nu există comentarii la acest articol. Fii primul care lasă un mesaj!